tiistai 21. kesäkuuta 2011

Lapset edellä, koira perässä

Tänäänkin Pörrö sai ihailijajoukon ympärilleen... Aluksi ajateltiin, että mahtaakohan 6 ja 3 -vuotiaat siskontytöt juosta Pörrön perässä niin, että sitä rupeaa ahdistamaan, mutta mitä vielä! Siinähän kävi juuri toisinpäin: Pörrö huomasi, että kyläilijät ovat samaa kokoluokkaa sen kanssa ja oli todella innostunut tulemaan tyttöjen rapsutettavaksi - ja siinä samalla vähän esittelemään purukalustoaan. Jonka johdosta tytöt juoksi pakoon ja Pörrö perässä :) Vielä meillä pääsee sohvalle piiloon, mutta ei varmaankaan enää kauaa...




Tänään käytiin myös ensimmäisellä kyläilyllä autoharjoittelun yhteydessä: Käytiin mummulassa tutkimassa paikkoja. Nähtävästi uuteen paikkaan meneminen ei ole ollenkaan pelottavaa vaan Pörrö on utelias ja innostunut. Mutta innostuksesta huolimatta ei tullut pissavahinkoja sisälle kylässäkään :) Eikä tehty mitään materiaalivahinkoakaan vaan esiteltiin omia leluja ja puruluita.



Tänään kuultiin Pörrön ensimmäisen kerran haukkuvan: se astui yöllä kumisen ovistopparin päälle, jota se ei ollut aiemmin huomannut. Sitten se säikähti 2*10 cm kuminpalasta ja alkoi haukkumaan ja murisemaan sekä hyppimään stopparin ympärillä. Kyllä siinä oli naurussa pitelemistä, sen verran oli hauskan näköinen tyyppi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti